Hier krijgt u alle vrijheid

In Lubro is het karakter van het fraaie industriële erfgoed bewust bewaard gebleven. Het industriële gebouw van toen is getransformeerd in moderne herenhuizen. Aan alles leest u af dat in dit gebouw ooit een productiehal was gevestigd. Die typische in het oog springende gebogen dakspanten bijvoorbeeld, die zijn er nog. Als nieuwe bewoner krijgt u in Lubro alle ruimte om uw eigen ideeën over wonen in een fraai industrieel pand vorm te geven.

Gewelfd plafond

Omdat het bestaande gebouw gehandhaafd blijft, woont u écht in een onderdeel van de Utrechtse geschiedenis. De oorspronkelijke fabriekshal was ruim met een prachtig gewelfd plafond en erg licht, dankzij de glazen gevels. Om dit gevoel te benadrukken hebben we een entresol ontworpen die bewoners het gewelfde plafond ook in de nieuwe woningen laat ervaren. De nieuwe gevels krijgen een net zo slanke detaillering als oorspronkelijk, maar nu voorzien van een hoogwaardige isolatie.

Ruimte voor durf

Een stad in beweging past zich voortdurend aan naar de wensen en behoeften van haar inwoners. Zo blijf je als stad gewild en aantrekkelijk. Ruimte voor dynamiek en avontuur, omgeven door alle belangrijke voorzieningen. En ruimte voor durf, voor anders willen zijn. De herenhuizen van Lubro passen naadloos in die dynamiek.


Creëer uw eigen historie

Er zijn slechts zes unieke herenhuizen beschikbaar, mis niets en laat uw gegevens achter.

aanmelden
DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business