Karakteristiek
herenhuis

Modern en comfortabel wonen in een ouderwets mooi fabrieksgebouw, aan de rand van het centrum. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich. De Lubro heeft dan ook geen opsmuk nodig. Schitterende stalen puien en een volledig te openen harmonicapui benadrukken de kwaliteiten van de woning.

In Lubro woont u met 280 m2 woonoppervlakte zeer ruim. Het getoogde dak en de bestaande constructieve elementen van het gebouw springen in het oog. De tweede verdieping lijkt in de woning te zweven door de aanwezigheid van twee vides. De woningen zijn voorzien van een luxe afwerking en complete badkamers.

Via de kade van de nieuwe stadsgracht betreedt u uw woning. Of rechtstreeks via de besloten parkeerkelder, waar u beschikt over drie parkeerplaatsen. Op het privé-terras achter de woning, is het heerlijk vertoeven. U kijkt uit over de schitterend groene binnentuin.


Uw eigen
verhaal

Samen met onze interieurdesigner gaat u op zoek naar de indeling die het beste bij uw woonwensen aansluit. Onze architect en interieurdesigner hebben vier woningplattegronden uitgewerkt, als vertrekpunt voor uw ideale woning. Er zijn mogelijkheden te over, een kantoor aan huis of toch liever een grote vide; de keuze is aan u. Met 280 m² zelf in te delen wooncomfort, creëert u in Lubro uw eigen verhaal. Een veelbelovend persoonlijk hoofdstuk in de historie van dit prachtige stukje stad.

Dare to create
your own style

De vier uitgewerkte woonstijlen zijn: puur genieten, groots wonen, stads wonen en warm thuiskomen. Bij elke stijl wordt rekening gehouden met het industriële karakter van het gebouw. De inrichting, materiaalkeuze, kleuren en meubels passen bij de woonsfeer. Natuurlijk kan u aan deze inspiratie uw eigen interieur ideeën toevoegen.

Beleefboek

Voor dit exclusieve project is er een prachtig boek samengesteld. Hier leest u alles over de geschiedenis, uw woning met alle mogelijke plattegronden en woningstijlen van deze bijzondere herenhuizen. Vanaf start verkoop ontvangt u als geïnteresseerde uw persoonlijke ‘beleefboek’ – een kijk- lees- en inspiratieboek – voor u als mogelijk toekomstige bewoner van Lubro.

Alles wat u wilt en moet weten over kopen bij Lubro, leest u in het beleefboek en het woonwensproces.

De kwaliteiten op een rij

  • De charme van industrieel erfgoed, constructieve elementen in het zicht;
  • Modern wooncomfort, en een hoogwaardig afwerkingsniveau;
  • De nieuwe stadsgracht voor de deur;
  • Drie privé-parkeerplaatsen in de besloten stallingsgarage;
  • Vanuit de parkeergarage rechtstreeks toegang tot de woning;
  • Zeer ruime woningen, 280 m2 zelf in te delen wooncomfort;
  • Ruime bergingen voor voldoende opslag in de woning;
  • Mooi privé-terras én een gemeenschappelijke groene binnentuin.

Creëer uw eigen historie

Er zijn slechts zes unieke herenhuizen beschikbaar, mis niets en laat uw gegevens achter.

aanmelden
DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business